Saturday, January 29, 2011

TEKNIK !

korang dengar ni , aku dapat kelas 4BB (binaan banggunan) kelas baru aku , tk sama mcm kelas 4Amanah . baru baru masuk jee aku dah bising , sape nak marah ? haha then cikgu math marah aku , aku tenung jee mate dia . dorang panggil aku budak gengster . haha nak tahu , dia ajar math mcm aku ni form1 ! aku org pertama siap kerjaa dia , haha bangge rasanyaa ;] tapi kelas tu unik , masih pakai papan hitam yg 17 hari lagi akan hancur , tu pun dah pecah skit . aku tk fham betul ! dah laa subjet BB 6 masa and subjet AS 5 masa . tapi tkpeee , aku nak belajar . mak aku ckap , kwn kwn and cikgu cikgu mesti bangge klau aku berjaya , betul ke ? haha . setiap kali aku dudok dudok , mesti aku teringkatkan kwn kwn kat KL . ape laa yg dorang buat skrang ni kan , mesti tgah lepak lepak gelak gelak ! aku dudok melaka tkda kwn lansung , yg ada ayah aku . tapi best jugak kiterang bakar sampah , buat meja , kemas rumah haha tu jelaaaa aku nak ckap , papehal kwn kwn semua jaga diri <3

2 comments:

  1. hahaha alalala kesiannya awak m takpeee nnti saya datang melawat awak yeeee :P

    ReplyDelete