Friday, June 10, 2011

Cuti sudah habis bro!


Cuti dah habis! alahi knape rasa mcm sekejap je? aku baru jee nak happy happy dgan kwn kwn. skejap jee mase berlalu :( harini best, keluar dgan azhar, ekhram, nizam, boy, afiq, sakonlawat tgok wayang, bowling, BBQ kat rumah rara dgan zeenatt, adila, ainie pun adaa. lepak lepak seronok jugak duit pun habis hahah Nizam dah balik kedah esok, lame lagi mase dia nak balik KL dah tkda kwn aku yg nak bincang pasal projek dan syarikat kiterang hahaha so nizam kau jage diri kau kat sane, nnti balik kita lepak lagi. hmmm yg tk bestnya harini aku balik, jadi harini last laa kita lepak tadi. terima kasih :) untunglaa korang sekolah sama, aku dgan nizam sekolah lain. hihi to zeenatt lelaki tu mintak maaf wehh dia ckap, dia kata dia akan rindu kau dgan kwn kwn dia hahhahahah chowwwwwww :)

No comments:

Post a Comment