Friday, November 18, 2011

Hostel and geng! i will miss you dude




Okay, ni dia lah perangai budak budak dorm 1 tapi dalam ni ada yg tkda tapi klau ada mungkin lagi gempakkkkk haha senior yg sedang SPM tu buat elok elok aku tgok korang ada harapan nak score doh tiap tiap malam study hard haha Junior jage elok elok dorm 1 ni, aku dah tk dpat hostel tahun depan :'( sedihhhhh sgat! terima kasih kerana tak buli buli eh? haha bestttt dpat geng mcm korang, ingat tk sbelum tidur mesti main bahan bahan kan kan? hahahha tu kelakar :D aku harap korang jgan lupa aku, papehal cntct aku mungkin kita boleh lepak skali mane tau lah kan? haha GOODLUCK guys <33

No comments:

Post a Comment